Fietsverhuur in Hoogeveen

Hoogeveen is één van de grote steden in Drenthe. Leuke winkelstraatjes en terrasjes maken het tot misschien wel de gezelligste stad van de provincie. Bovendien is het dankzij de ligging een perfect startpunt voor fietstochten in de omgeving. Huur een fiets bij ons fietsverhuur in Hoogeveen en ontdek de stad, bossen, heide en gezellige Drentse dorpjes!

Verken Hoogeveen op de fiets

Hoogeveen en omgeving zijn heel geschikt om per fiets te verkennen. Kramer Fietsverhuur zorgt ervoor dat uw fiets op het afgesproken tijdstip klaar staat, zodat u onbezorgd aan uw fietstocht kunt beginnen.

Fiets bijvoorbeeld naar het centrum van Hoogeveen en neem een kijkje in de kilometer lange Hoofdstraat. Deze straat is het middelpunt van een bruisend stadscentrum met leuke winkels en gezellige horecagelegenheden. Regelmatig worden er markten en evenementen georganiseerd. In de lengte van de straat ligt een bijzonder kunstwerk: de Cascade. Dit bijzondere waterkunstwerk herinnert aan het kanaal dat vlak na de Tweede Wereldoorlog is gedempt. Nu u dit allemaal weet zal het u vast niet verbazen dat de binnenstad van Hoogeveen in de periode 2011 tot 2013 werd verkozen tot de beste binnenstad van Nederland!

Ontdek het prachtige Drentse landschap

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het prachtige Drentse landschap in te fietsen. De provincie beschikt over ruim 1.700 kilometer aan fietspaden. Bovendien is er in Zuidwest-Drenthe een compleet fietsknooppuntensysteem beschikbaar. Hiermee kunt u zelf uw route samenstellen. Natuurlijk kunt u ook voor vaste routes kiezen, zoals de Kunst & Natuurroute in Echten langs mooie kunstobjecten. Ook de Hoogeveensche Kötteltoppentocht is een echte aanrader.

Fiets huren in Hoogeveen

Heeft u al zin gekregen om een dagje te gaan fietsen in Hoogeveen en omgeving? Dat kunnen we begrijpen! Daarom hebben wij een fietsverhuur punt in Hoogeveen, waar u op afspraak één of meerdere fietsen kunt huren. 

Fiets huren voor hotelgasten of een dagje weg

Verblijft u in Hotel Hoogeveen? Hier staan standaard fietsen en elektrische fietsen voor u klaar. U kunt uw fietsen reserveren bij het hotel.

Verblijft u op een andere plek in de omgeving? Of gaat u voor een dag naar Hoogeveen? Neem contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat uw huurfiets klaarstaat bij Hotel Hoogeveen.

Groepsverhuur en (zakelijke) arrangementen

Gaat u met een groep fietsen? Of bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Voor groepsverhuur en (zakelijke) arrangementen op maat kunt u ook bij ons terecht. Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor meer informatie over ons fietsverhuur in Hoogeveen. 

Direct uw fiets huren? Reserveer uw fiets(en) nu eenvoudig online! Heeft u nog vragen? Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen.