Gravel bike huren

Probeer een gravel bike bij Kramer Fietsverhuur in Appelscha

 

Bel om een afspraak te maken

De mountainbike en racefiets hebben concurrentie in de vorm van de gravelbike. Door zijn veelzijdigheid wint deze fiets de laatste jaren aan populariteit. Wij snappen het wel! Zelf gaan wij regelmatig er op uit met onze GravelBIkes en bepakking. 

Wat de gravel bike zo bijzonder maakt, leggen we graag uit.

Voor een testrit, belt u gerust en maak een afspraak in onze winkel.  Een fantastischge dag op pad met 1 van onze huurfietsen of zelfs met een gids/instructeur?
Reserveer dan gemakklijk via onze portal of boek een arrangement.

 

Wat is een gravel bike?

Een gravel bike is een fiets geschikt voor verschillende ondergronden. De dikke banden zorgen ervoor dat u op zowel verharde als onverharde ondergronden grip hebt. In dat opzicht lijkt een gravel bike op een mountainbike. Het stuur en het frame hebben weer wat meer weg van een racefiets. Oftewel: het beste van beide werelden. 

 

Voor wie is een gravel bike aan te raden?

Bent u een fietser die graag nieuwe routes ontdekt? En maakt het niet zoveel uit of dit in de bossen is of op het asfalt? Dan is een gravel bike echt wat voor u. Met een gravel bike maakt het namelijk niet uit waar u uitkomt; de fiets kan heel veel aan. 

Ook voor iedereen die graag op fietsvakantie gaat, is een gravel bike een aanrader. De meeste gravel bikes hebben meer bevestigingspunten, waardoor er meer tassen en water meegenomen kunnen worden. Ideaal voor een bikepack tocht. 

 

Met de gravel bike Appelscha ontdekken

De omgeving van Appelscha is perfect om met de gravel bike te ontdekken. We hebben verschillende natuurgebieden en routes rondom Appelscha. Zo ontdekt u met een gravel bike zowel de pittoreske dorpen in de omgeving als de bossen van het Drents Friese Wold. 

Van plan om op een rustiger tempo te fietsen? Dan kunt u prima vrijetijdskleding aan op de gravel bike. Gaat u fanatieker en langer op pad, zorg dan voor goede fietskleding. Een helm is sowieso aan te raden als u op pad gaat met een gravel bike. Zelf geen helm in het bezit? Dan kunt u deze gemakkelijk bij ons huren. 

 

Probeer een gravel bike bij Kramer Fietsverhuur 

We begrijpen dat het fijn is om eerst een keer een gravel bike uit te proberen, voordat u er een aanschaft. Of wellicht bent u hier op vakantie en wilt u op de gravel bike de omgeving ontdekken. Wat de reden ook is: bij Kramer is het mogelijk om een keer een testrit op een gravelbike te doen. 

Bel voor de beschikbaarheid & het reserveren van de gravel bike