Bakfiets of elektrische bakfiets huren

In Appelscha op pad met het hele gezin? Huur een bakfiets!

 

Waarom een bakfiets huren?

Waar vroeger bakfietsen veelal werden gebruikt om spullen mee te vervoeren, zien we tegenwoordig dat ze vooral gebruikt worden om kinderen van A naar B te brengen. Ook op vakantie is een bakfiets een ideaal vervoersmiddel. De kinderen vermaken zich in de bak, terwijl de ouders zich kunnen focussen op het fietsen.

Uiteraard gaat u niet op pad zonder spullen. In de bakfiets is er genoeg ruimte om het een en ander mee te nemen. Denk aan een picknickkleed en versnaperingen voor onderweg. 

Kortom: met het huren van bakfiets heeft u een uitje voor het hele gezin! 

 

Elektrische bakfiets huren 

Wat extra ondersteuning nodig? Huur dan een elektrische bakfiets.

Bij Kramer verhuren we diverse elektrische bakfietsen. We hebben onder andere een elektrische bakfiets met bankjes, geschikt voor 2 tot 3 kinderen. Daarnaast bieden we ook een elektrische bakfiets aan waarin een maxicosi in te klikken is. Zo kunt u met uw kleintje veilig en gemakkelijk op pad. Een originele maxi cosi is tevens bij ons te huur.

 

Huur direct een elektrische bakfiets

Selecteer bij de online reservering de categorie ‘elektrische fietsen’.

 

Fietsen op een bakfiets, zo doet u dat

Huurt u een bakfiets, dan zult u ontdekken dat het fietsen op een bakfiets heel even wennen is. Vooral het maken van een bocht is net even anders dan bij een gewone fiets. De draaicirkel is namelijk een stuk groter dan bij een reguliere fiets. Hou daar rekening mee als u op pad gaat met de (elektrische) bakfiets. Daarnaast is het goed om te beseffen dat een bakfiets breder is. Ga dus niet met de bakfiets door te smalle doorgangen. 

Even oefenen met de (elektrische) bakfiets? Voor onze winkel in Appelscha is er genoeg ruimte om een oefenrondje te doen. Zo gaat u vol vertrouwen op pad met de bakfiets. 

Huur direct een bakfiets