Full suspension mountainbike huren

Voor een full off-road experience!

Wilt u comfortabel beklimmingen maken op een moeilijke ondergrond? Wilt u pittige afdalingen maken met minder risico op een valpartij? Dan is een full suspension mountainbike huren zeker iets voor u! Deze mountainbike heeft zowel voor- als achtervering waardoor u alle steile beklimmingen met wortels en rotsen kunt trotseren.

Full suspension mountainbike huren bij Kramer

Als u een full suspension mountainbike wilt huren dan bent u bij Kramer Fietsverhuur in Appelscha aan het juiste adres. Wij zorgen dat de mountainbike goed is afgesteld en geven u advies met betrekking tot het gebruik. Zo kunt u met een gerust gevoel starten. Het is ook mogelijk om een full suspension mountainbike te huren in Bakkeveen, Sleen, Wateren, Vledder en het Buitencentrum Drents-Friese Wold. Heeft u zelf al een route in gedachten? Dan kunnen wij ook uw gehuurde full suspension mountainbike bezorgen op een door u gekozen locatie. Reserveer nu uw mountainbike online zodat u zeker weet dat uw fietsdag door kan gaan.

Ontdek de mooie natuurgebieden van Drenthe en Friesland

Mocht u nog geen route in gedachten hebben dan kunt u ook een route volgen die wij al voor u hebben uitgestippeld. Deze route gaat door diverse natuurgebieden zoals het Fochteloƫrveen, het Dwingelderveld en het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Daarnaast kunt u ook de top 3 ATB routes van Nederland fietsen.

Wilt u uw full suspension mountainbike goed uittesten dan raden wij u de MTB-route in sleen aan. U hoeft uw gehuurde mountainbike niet eerst op te halen want deze wordt afgeleverd bij het startpunt van de route. De MTB-route van Sleen is een uitdagende route van 18 of 32 kilometer waar u uw mountainbike vaardigheden kunt testen. Uitdagende singletracks worden afgewisseld met brede paden en in de route is ook een buckelpiste verwerkt. Oftewel, een leuke en uitdagende ervaring!

Meer weten?

Wilt u een full suspension mountainbike huren in Appelscha of omgeving? Desgewenst ook afgeleverd op locatie naar keuze! Reserveer online of kom gerust langs in onze winkel in Appelscha. Mocht u meer informatie willen over ons aanbod of heeft u een speciaal verzoek? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies.