Ouder kind tandem huren

Ontdek samen met uw kind de omgeving van Appelscha op een ouder kind tandem!

Waarom een ouder kind tandem huren?

Een ouder kind tandem is de ideale manier om samen met uw kind van 4 t/m 8 jaar een gezellig dagje uit te beleven. De tandem is zo ontworpen dat uw kind voorop zit. Het zadel is kleiner en de instap is lager. Doordat uw kind voorop zit, geniet hij of zij van het uitzicht. Het kind kan meetrappen, maar het is niet nodig om vooruit te komen. 

De besturing van de ouder kind tandem wordt gedaan door de ouder die achterop zit. Als ouder heeft u vanaf het zadel het overzicht over de weg. Ondertussen kunt u de grootste lol met uw kind voorop maken. Hartstikke gezellig!

 

Fietsen op een ouder kind tandem 

Het fietsen op een ouder kind tandem is anders dan fietsen op een reguliere tandem. U heeft de controle over de gehele fiets; eigenlijk is er een extra stukje voor de fiets gezet zodat uw kind mee kan doen. Fietst u kind mee, dat levert extra aandrijfkracht op. Maar uw kleintje kan ook even rusten en de trappers met rust laten. Uiteindelijk bent u als ouder toch degene die voornamelijk aan het fietsen is. 

Wees u er wel van bewust dat de ouder kind tandem een stukje langer is dan een reguliere fiets. Hierdoor is de draaicirkel in de bochten wat ruimer. 

Even oefenen? Dat kan gemakkelijk op het plein voor ons pand in Appelscha. 

 

Met twee kinderen op de tandem

Wilt u als ouder op pad met meer kinderen? Het is mogelijk om een ouder kind tandem XXL te huren! 

Op de ouder kind tandem XXL zijn er drie zadels te vinden: een voor u als ouder en twee voor de kinderen. De fiets is voorzien van genoeg versnellingen, zodat het trappen u gemakkelijk afgaat. De kinderen kunnen lekker meetrappen of juist even rustig aan doen. Extra gezellig! 

Huur een XXL ouder kind tandem

Selecteer bij de online reservering de categorie ‘specials’

Elektrische ouder kind tandem

Liever wat extra ondersteuning? Huur dan een elektrische ouder kind tandem. Deze hebben we in de variant met twee zadels beschikbaar. 

 

Huur een elektrische ouder kind tandem

Selecteer bij de online reservering de categorie ‘elektrische fietsen’

 

Huur een ouder kind tandem bij Kramer

Het moge duidelijk zijn: het fietsen op een ouder kind tandem is een leuke manier om een dag met uw kind op pad te gaan. De omgeving van Appelscha leent zich er uitstekend voor. Er is genoeg te ontdekken met het gezin! Ga bijvoorbeeld langs de Bosbergtoren, het Fochteloërveen of bezoek de binnen- en buitenspeeltuin bij D’Elf Ieken.

Huur een ouder kind tandem