Hartelijk welkom bij Duofiets Ooststellingwerf.

Deze pagina is tot stand gekomen door samenwerking van Stichting Scala Welzijn, Gemeente Ooststellingwerf en Kramer Fietsservice.
 

Speciaal voor inwoners van de gemeente Ooststellingwerf kan er op locatie bij Kramer Fietsservice tegen symbolisch tarief gebruik worden gemaakt van een elektrisch ondersteunde duofiets.


U kunt eenvoudig hiernaast een formulier invullen om uw aanvraag in te dienen. U mag hiervoor ook bellen met 0516 433 699 en vragen naar de duofiets. Geef hierbij aan dat u inwoner bent van Ooststellingwerf.

Wij vragen u om minimaal 4 werkdagen vooraf te reserveren.

Als u zelf iemand meebrengt die met u op de fiets gaat rijden, hoeft u geen maatje aan te vragen. Vraagt u een maatje aan, dan heeft Scala enkele dagen tijd nodig om dit voor u te bemiddelen en hierover contact met u op te nemen.

Kunt u wegens omstandigheden niet, dan hebt u het recht om de afspraak af te zeggen.

 

Bent u op  in de regio op vakantie en wilt u gebruik maken van de Duofiets?  Of wellicht geïnteresseerd in een proefrit?
Dat kan, echter vervalt dan het speciale tarief wat de gemeente voor haar inwoners mogelijk maakt. U kunt bellen met 0516 433 699 en vragen naar de mogelijkheden.


  

Onderstaande velden zo volledig mogelijk invullen, dan verzenden
Wil je gebruik maken van een Maatje?

Achternaam
Postcode en huisnummer
Geslacht


Leeftijd
Uw emailadres
Telefoonnummer
Datum
Gewenst tijdstip
Ik ben akkoord met de bijdrage van €10,- per gebruik