Mountainbike huren

Huur uw mountainbike bij Kramer Fietsverhuur in Appelscha

Op vakantie in de omgeving van Appelscha? Of op zoek naar een leuk uitje met de vriendengroep of familie? Ga op pad met de mountainbike! Bij ons huurt u een mountainbike vanaf €30,00 per dag of €25,00 per dagdeel. Het is ook mogelijk om de mountainbike voor meerdere dagen te huren. Bijvoorbeeld als u lekker een weekend weg bent in Appelscha. Nog handiger: wij kunnen de mountainbikes indien gewenst afleveren op uw vakantieadres. 

 

Ontdek het Drents-Friese Wold op de mountainbike

Bij ons om de hoek begint het Drents-Friese Wold, een van de nationale parken van Nederland. De naam zegt het eigenlijk al: het Drents-Friese Wold ligt op de grens tussen Friesland en Drenthe. Naast het Drents-Friese Wold zijn er ook de Kale Duinen en het Fochteloërveen te vinden. Een diversiteit aan natuur, het beste te ontdekken met de fiets of wandelend. 

 

Ga los op een van de beste MTB-tracks van Nederland

Een van de manieren om het Drents-Friese Wold te ontdekken is met de mountainbike. De MTB-tracks zijn betiteld als een van de mooiste van Nederland. Er zijn verschillende routes aangelegd. Beginner op de mountainbike? Dan is de blauwe route een mooie uitdaging. Al vaker op de mountainbike gezeten? Dan is de korte maar krachtige rode route echt iets voor u. Aangezien wij zelf dol zijn op mountainbiken, vertellen we er ook graag over. Vraag ons dus gerust om advies over welke mtb-route het meest geschikt is voor u. 

 

Mountainbike clinics

Fietsen op een mountainbike is anders dan fietsen op een stadsfiets of racefiets. Nog niet zo bekend met de mountainbike? Of benieuwd of mountainbiken iets voor u is? Dan is een mountainbike clinic een leuke kennismaking. We laten u zien hoe de mountainbike werkt en starten met een aantal oefeningen. Vervolgens gaan we op tocht door het Drents-Friese Wold en gaan we los! 

Ook voor de ervaren mountainbiker bieden we mountainbike clinics aan. Het niveau ligt hoger en sneller dan bij de mountainbike clinic voor beginners. De focus ligt meer op de techniek. Geloof ons: we zorgen ervoor dat u uitgedaagd wordt.  

Naast mountainbikes voor volwassenen verhuren we ook mountainbikes voor kinderen. Mountainbiken is ontzettend leuk uitje voor het hele gezin. Ook voor gezinnen bieden we clinics aan. Zodat het hele gezin goed kennismaakt met de mountainbike. 

Lees hier meer over de diverse mountainbike clinics.

 

Mountainbike of elektrische mountainbike?

Dacht u op de mountainbike flink over de tracks te kunnen crossen? Probeer dan eens de elektrische mountainbike. Zowel voor de geoefende sporter als voor de mensen met een mindere lichamelijke conditie is de elektrische mountainbike een aanrader. Voor de eerste groep biedt het een extra uitdaging: nu gaat het echt om de techniek. De personen met een mindere lichamelijke conditie kunnen met een minimale inspanning toch een maximale ervaring hebben. 

Lees hier onze blog over elektrisch mountainbiken.

 

Mountainbike in Appelscha huren?

Het moge duidelijk zijn: voor het huren van een mountainbike in Appelscha bent u bij Fietsverhuur Appelscha aan het juiste adres. U vindt ons aan de Boerestreek in Appelscha, middenin het toeristische centrum van Appelscha. Vanuit daar rijdt u zo het Drents-Friese Wold in. Wel zo gemakkelijk!

Huur via deze pagina uw mountainbike. Tussen april en oktober kan het erg druk zijn bij de fietsverhuur. Reserveer daarom op tijd uw mountainbikes. 
 

Over Fietsverhuur Appelscha

Fietsverhuur Appelscha is onderdeel van Bike Totaal Kramer en is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de tweede generatie aan het hoofd van het bedrijf. Samen met zijn team zet Jan Hendrik Kramer zich in voor uw fietsplezier. Op zoek naar een specifieke fiets? Of advies nodig over een fietsen kwestie? Kom gerust langs of neem contact op. We helpen u graag.