Onze specials huren: van elektrische mountainbike tot speed pedelec

Bijzondere fietsen huren in Appelscha

Fietsverhuur Appelscha is één van de weinige verhuurders waar je naast reguliere fietsen ook eens een uniek sportief exemplaar kunt huren. 

 

De fiets met versnellingen is de hardloper bij ons in de verhuur. Maar wist u dat wij ook hele bijzondere fietsen verhuren? Als één van de weinige fietsverhuurders in Nederland verhuren wij bijvoorbeeld ook racefietsen. Ideaal om de omgeving van Appelscha eens te verkennen en flink meters te kunnen maken. Voor de echte kilometervreters dus! Maar voor wie echt eens iets anders zoekt bieden wij ook unieke specials aan in de verhuur.

Wilt u echt eens iets anders huren? Bezoek ons in Appelscha en ga bijvoorbeeld een speed pedelec huren! Altijd al eens willen proberen om op zo'n high speed e-bike, ook wel speed pedelec genaamd, te fietsen? Nu is de kans. Met een maximumsnelheid van maar liefst 45 kilometer per uur zoeft u letterlijk over het afsfalt!

Mountainbike-fanaat en eens iets ander sproberen? Huur een elektrische mountainbike! Door de snelheid die u maakt, is het de uitdaging om de focus op de techniek te leggen. De inspanning tijdens een rit is meer verdeeld over de gehele fietstocht, waardoor u het langer volhoudt. We dagen iedereen uit om het een keer te proberen.