Onze specials huren: van elektrische mountainbike tot speed pedelec

De fiets met versnellingen is de hardloper bij ons in de verhuur. Maar wist u dat wij ook hele bijzondere fietsen verhuren? Als één van de weinige fietsverhuurders in Nederland verhuren wij bijvoorbeeld ook racefietsen. Ideaal om de omgeving van Appelscha eens te verkennen en flink meters te kunnen maken. Voor de echte kilometervreters dus! Maar voor wie echt eens iets anders zoekt bieden wij ook unieke specials aan in de verhuur.

Wil je echt eens iets anders huren? Bezoek ons in Appelscha en ga bijvoorbeeld een speed pedelec huren! Altijd al eens willen proberen om op zo'n high speed e-bike, ook wel speed pedelec genaamd, te fietsen? Nu is de kans. Met een maximumsnelheid van maar liefst 45 kilometer per uur zoef je letterlijk over het afsfalt!

Mountainbike-fanaat maar eens op een maatje XXL klimmen? Kom dan eens een fatbike huren! Het robuuste frame en de dikke banden maakt het een geheel andere ervaring dan de 'gewone' mtb. Niks houdt je tegen. Zand, grind of mulle grond, je komt overal door. Ideaal om de bossen en zandverstuivingen rond Appelscha te doorkruisen dus.

Bijzondere fietsen huren in Appelscha

Fietsverhuur Appelscha is één van de weinige verhuurders waar je naast reguliere fietsen ook eens een uniek sportief exemplaar kunt huren. Van stoere fatbike om de bijvoorbeeld de zandverstuiving in Appelscha te verkennen op een unieke manier, tot gave speed pedelec om echt meters te kunnen maken!