Elektrische mountainbike huren

Wilt u een mooie mountainbike-tocht maken door Drenthe en Friesland? Voor zowel de ervaren mountainbiker die een lange route wil fietsen als voor de minder getrainde biker die wat meer ondersteuning nodig heeft hebben wij elektrische mountainbikes. Kom naar Kramer Fietsverhuur in Appelscha om een elektrische mountainbike te huren en geniet van een prachtig landschap!

Een elektrische mountainbike huren

Bij Kramer Fietsverhuur in Appelscha kunt u een elektrische mountainbike huren. U kunt deze vooraf online reserveren of direct in onze winkel huren. Mocht u niet in de buurt van Appelscha wonen dan kunt u een elektrische mountainbike huren in Bakkeveen, Wateren, Vledder en bij het Buitencentrum Drents-Friese Wold. Bij Kramer Fietsverhuur is het ook mogelijk om een mountainbike te bezorgen. Wij zorgen dan dat uw gehuurde elektrische mountainbike klaar staat op de door u aangewezen locatie. Heeft u geen helm of bidon, of bent u die vergeten mee te nemen? Geen nood: het is bij ons ook mogelijk om deze te huren zodat u onbezorgd van start kunt gaan! Bekijk hier onze tarieven.

Ontdek Appelscha, Drenthe en Friesland op uw mountainbike

Wilt u mountainbiken in een bosrijke omgeving? Dan bent u in de regio Friese Wouden op de juiste plek. Het is een regio met veel natuur, rust en ruimte, maar u kunt er ook toeristische dorpen bezoeken. U heeft de mogelijkheid om zelf een route uit te stippelen of een uitgezette route van Kramer Fietsverhuur te volgen om de prachtige omgeving te ontdekken.

MTB-route Sleen

Bent u een fanatieke mountainbiker? Dan kunt u uw energie helemaal kwijt op de top 3 ATB routes van Nederland. Deze routes liggen naast onze deur in Appelscha. Ook kunt u de MTB-route in Sleen fietsen. Dit is een uitdagende route van 18 of 32 kilometer en is aangelegd op het Sleenerzand. Op dit parcour worden uw mountainbike vaardigheden goed getest dus een leuke uitdaging voor u als beginnende of gevorderde mountainbiker.

Huur nu uw elektrische mountainbike

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u bij ons een elektrische mountainbike huren in Appelscha of omgeving? Reserveer dan vandaag nog uw elektrische mountainbike. Desgewenst ook op locatie af te leveren! Onze medewerkers voorzien u daarbij ook graag van deskundig advies met betrekking tot het gebruik. Dus heeft u vragen over ons aanbod of heeft u een speciaal verzoek? Neem dan gerust contact met ons op.