Tandem of elektrische tandem huren

Ontdek de omgeving eens op een andere manier en maak samen plezier : huur een tandem! 

Waarom een tandem huren?

De fiets is de ideale manier om de prachtige natuur rondom het Drents-Friese Wold te ontdekken. Nog leuker wordt het op een tandem. 

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een tandem. Wellicht heeft een van de fietsers een handicap zoals een visuele beperking, waardoor fietsen op een eigen fiets lastiger is. Of ligt het fietstempo zover uit elkaar, dat u helemaal niet met elkaar kunt praten. Wat de reden ook is om een tandem te huren: het fietsen op een tandem maakt de fietstocht een stuk gezelliger.

 

Fietsen op een tandem: even oefenen

Het fietsen op een tandem vereist een goede samenwerking: de voorste fietser stuurt en remt, de achterste fietser let op de route. Echt teamwork dus. 

De samenwerking begint al bij het opstappen. De bestuurder (de persoon voorop) stapt als eerste op. Om de fiets een beetje stabiel te houden, is het aan te raden om de remmen in te drukken. Vervolgens stapt de bijrijder (de persoon achterop) op de tandem. 

Even oefenen met het fietsen op de tandem? Dat kan voor onze winkel aan de Boerestreek in Appelscha. Het grote plein biedt genoeg ruimte om de gehuurde tandem uit te proberen. 

 

Elektrische tandem huren

Wilt u samen iets meer van de omgeving ontdekken? Huur dan een elektrische tandem. Door de trapondersteuning van de elektrische tandem maakt u gemakkelijk meer kilometers. Wij zorgen voor een volle accu, zodat u lekker op pad kunt. 

Net als bij een elektrische fiets zitten er meerdere standen trapondersteuning op de elektrische tandem. De actieradius van de elektrische tandem is, afhankelijk van het gebruik, tussen de 50 en 70 kilometer.  

Huur een elektrische tandem

Selecteer bij de online reservering de categorie ‘elektrische fietsen’.

 

Ouder kind tandem 

Naast onze reguliere tandems hebben we ook een aantal ouder kind tandems in de verhuur. Bij een ouder kind tandem is het voorste zitje geschikt voor kinderen. Ook de ouder kind tandem is te huren als elektrische tandem. 


Lees meer over de ouder kind tandem

 

Tandem huren bij Kramer

Ook op pad met de tandem? Huur gemakkelijk een tandem online. Selecteer bij het reserveren de gewenste datum, ophaalmoment & tandem. De (elektrische) tandem staat op de afgesproken tijd voor u klaar bij onze fietsverhuur in Appelscha. 

Huur een (elektrische) tandem