MTB clinics en technische workshops

Uw vaardigheden bijschaven of meer weten over de techniek van de mountainbike? Met onze MTB clinics helpen wij u graag in het zadel. We hebben één van de mooiste MTB-routes om de hoek liggen waar we de opgedane kennis direct in de praktijk brengen. Er zijn clinics voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Met onze technische workshops leer je alles over de mountainbike, zodat u de mountainbike zelf kunt onderhouden en in topconditie kunt houden. Zit er niet een passende clinic tussen het aanbod? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een clinic op maat!

Locatie
Mountainbike Clinic Events - beginner
Wil je weten of mountainbiken iets voor jou is? Kom dan 21 april naar de voorjaarseditie van het MTB Clinic Event! 
Vanaf 1 Hele dag
Mountainbike Clinic Events - intermediate
Ben je er al bekend met mountainbiken en wil je juist meer technieken leren? Kom dan 21 april naar de voorjaarseditie van het MTB Clinic Event! 
Vanaf 1 Hele dag
Mountainbike Clinic Events - gevorderd
Jij kan als de beste mountainbiken maar bent benieuwd waar je blinde vlek ligt? Waar je die minuut verbetering nog kan halen? Wij helpen je op 21 april tijdens ons MTB Clinic Event! 
Vanaf 1 hele dag
Beginner mountainbike clinic
Basis mountainbike clinic. Een dagdeel programma inclusief verzorgde ontvangst met koffie/thee en lekkers. Mogelijkheid tot gebruik van douches en mountainbikes.
Vanaf 10 Dagdeel
Intermediate mountainbike clinic
Clinic voor actievelingen met wat extra conditie en zin in een uitdaging. Dagvullend programma met meer en langere oefeningen. Inclusief lunch.
Vanaf 10 Hele dag
Advanced mountainbike clinic
Ook voor de ervaren mountainbiker valt er nog iets te leren. Daarom bieden wij deze mountainbike clinic voor gevorderden aan. 
Vanaf 10 Hele dag
Bike 'n Dinner + Clinic
Geniet na het ontdekken van de MTB-tracks van Appelscha van een smakelijk diner in een van de restaurants in Appelscha.
Vanaf 10 Dagdeel
Privé mountainbike clinic
Op eigen tempo en niveau nieuwe technieken leren bij het mountainbiken? Dat kan tijdens onze privé clinic. Inclusief begeleiding van onze instructeurs!
Vanaf 1 tot 4 Dagdeel