Racefiets huren? Kom naar Kramer Fietsverhuur in Appelscha!

Bent u een echte natuurliefhebber en wilt u op een sportieve manier genieten van de prachtige landschappen die de provincie Drenthe en Friesland te bieden heeft? Kom dan een racefiets huren bij Kramer Fietsverhuur in Appelscha en geniet van de rust en ruimte die deze provincies bieden.

Racefiets huren in de omgeving van Appelscha

Voor het huren van een racefiets kunt u terecht bij Kramer Fietsverhuur. Wij stellen de racefiets voor u af en geven daarbij ook advies over het gebruik van de racefiets zodat u daarna onbezorgd kunt genieten van de omgeving. Om de omgeving te verkennen kunt u  kiezen om een eigen fietsroute uit te stippelen, maar het is ook mogelijk om één van onze zelf uitgezette routes te fietsen. Zo hebben wij onder andere routes door het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, Het Fochteloërveen en het Dwingelderveld. Bent u meer van de plattelandsdorpen dan hebben wij ook mooie routes door verschillende toeristische dorpen in Drenthe en Friesland. Tot slot, biedt Kramer Fietsverhuur ook arrangementen aan. Hierbij combineert u een fietstocht en een andere activiteit, zoals picknicken of steppen.

Opties voor het huren van een racefiets

U kunt een racefiets huren bij onze winkel in Appelscha of alvast vooraf online reserveren zodat u zeker weet dat uw geplande fietsdag door kan gaan. Ook kunt u een racefiets huren op andere locaties rondom Appelscha. Zo kunt u terecht in Bakkeveen, Vledder, Wateren en bij het Buitencentrum Drents-Friese Wold. Wilt u graag uw fietstocht starten op een specifieke locatie? Dan biedt Kramer Fietsverhuur de mogelijkheid om uw racefiets te brengen naar deze locatie en deze na uw fietstocht weer op te halen. Naast het huren van een racefiets is het ook mogelijk om een gevulde bidon, een helm en schoenen te huren zodat u uw fietstocht onbezorgd start. Bekijk hier de tarieven van onze racefietsen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een racefiets huren in de omgeving van Appelscha? De racefietsen laten afleveren op een gewenste locatie? Of heeft u een speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.