Een fiets huren op locatie in de omgeving van Appelscha

Op zoek naar een huurfiets tijdens uw vakantie in Appelscha? Wij verhuren fietsen vanuit onze winkel, Kramer Fietsverhuur, in Appelscha. Maar ook vanaf verschillende plekken rondom Appelscha zijn onze fietsen te huur. Hieronder zijn alle locaties waar u onze een fiets van ons kunt huren overzichtelijk weergegeven.

Fietsverhuur Bakkeveen

Nieuw Allardsoog is een bijzonder landgoed in Bakkeveen. Het landgoed ligt precies op het drie provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Er valt genoeg te beleven op het landgoed en in de omgeving. Het landgoed ligt aan diverse wandel- en fietsroutes. Perfect om te fietsen, dus!

Lees meer over fietsverhuur Bakkeveen

Mountainbike huren Sleen

Wilt u graag een mountainbiketocht maken door Drenthe? ATB-clinics levert uw gehuurde mountainbike af bij Farmcamps ‘t Looveld. Vanaf daar kunt u op de fiets de prachtige natuur van Drenthe gaan verkennen. De MTB route in Sleen langs speelvijver de Kibbelkoele is bijvoorbeeld een echte aanrader!

Lees meer over mountainbike huren Sleen

Fietsverhuur Vledder

Gerard Meijer is een winkel met een breed assortiment, gevestigd in het hart van Vledder. Er wordt van alles verkocht op het gebied van doe-het-zelf-artikelen, tuinartikelen, diervoeders- en benodigdheden. Meijer verhuurt, in samenwerking met Kramer Fietsverhuur, diverse soorten fietsen.

Lees meer over fietsverhuur Vledder

Fietsverhuur Wateren

Camping de Blauwe Lantaarn in Wateren is een gezellige familiecamping vlakbij natuurgebied het Drents-Friese Wold. Wilt u het Drents-Friese Wold en haar omgeving verkennen? Pak dan de fiets of de mountainbike! Kramer Fietsverhuur zorgt ervoor dat uw fiets klaarstaat bij de Blauwe Lantaarn.

Lees meer over fietsverhuur Wateren

Fietsverhuur Drents-Friese Wold

Het Buitencentrum Drents-Friese Wold ligt aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold. Lijk het u leuk om dit prachtige natuurgebied op de fiets te ontdekken? Dat kan! Reserveer een fiets en wij zorgen ervoor dat uw fiets of mountainbike op tijd klaar staat bij Buitencentrum Drents-Friese Wold.

Lees meer over fietsverhuur Drents-Friese Wold

Fietsverhuur Veenhuizen

Veenhuizen heeft een rijke historie. De voormalig dwangkolonie met  meer dan 100 rijksmonumenten vraagt er om ontdekt te worden. En hoe kan dat beter dan op de fiets? Laat het ons weten, wij regelen dat u kunt opstappen bij Hotel Restaurant Bitter en Zoet. Zo fietst u een heerlijke dag tegemoet!

Lees meer over fietsverhuur Veenhuizen

Speciaal verzoek?

Hebt u een speciaal verzoek? Wij bezorgen ook in de regio! Wilt u bijvoorbeeld een fietstocht door het bos maken met één van onze mountainbikes? Wij zorgen ervoor dat uw gehuurde mountainbike op de juiste locatie klaarstaat! Wilt u een mountainbike huren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!