Fietsverhuur camping de Blauwe Lantaarn in Wateren

Kramer Fietsverhuur verhuurt fietsen op vele locaties, wel zo handig! Eén van deze locaties is camping de Blauwe Lantaarn in Drenthe. Deze gezellige camping ligt vlakbij een natuurgebied. Vanaf de camping fiets je zo het bos in!

Fiets huren op locatie de Blauwe lantaarn

Camping de Blauwe Lantaarn ligt vlakbij natuurgebied het Drents-Friese Wold. De camping beschikt zelf over een binnenspeeltuin, een zwembad met kleuterbad, speeltuinen, trampolines en een volleybalveld. Bij Camping de Blauwe Lantaarn kun je ervoor kiezen om te kamperen met je eigen tent of caravan, maar je kan ook verblijven in een Verandachalet, een stacaravan of een vakantiehuisje.

Wil jij het Drents-Friese Wold en haar omgeving verkennen? Pak dan de fiets of de mountainbike! Kramer Fietsverhuur zorgt ervoor dat je fiets klaar staat bij de Blauwe Lantaarn. Bekijk de prachtige omgeving van Drenthe op een sportieve en ontspannen manier!

Meer informatie

Wil je meer informatie over fietsverhuur bij Camping de Blauwe Lantaarn in Wateren? Neem voor meer informatie contact met ons op!