Fietsverhuur Bakkeveen bij Nieuw Allardsoog

Ben je op zoek naar fietsverhuur in Bakkeveen? Kramer Fietsverhuur zorgt er samen met landgoed Nieuw Allardsoog voor dat je de omgeving van Bakkeveen al fietsend kunt verkennen! Wij zorgen ervoor dat je fietsen kunt huren op locatie. Wil je meer weten over landgoed Nieuw Allardsoog? Lees dan verder.

Ruimte voor verschillende activiteiten

Nieuw Allardsoog is een bijzonder landgoed in Bakkeveen. Het landgoed ligt precies op het drie provinciepunt van Friesland, Groningen en Drenthe. Nieuw Allardsoog biedt ruimte voor diverse activiteiten. Zo staat het landgoed bekend als dé conferentielocatie van het noorden. Met 35 hotelkamers en 12 conferentiezalen voor 250 personen kun je ervan op aan dat Nieuw Allardsoog de bijeenkomst perfect regelt. Ook voor sfeervol dineren kan je in Bakkeveen terecht. Nieuw Allardsoog heeft een eigen restaurant met een terras op de hei. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie? Verspreid op het landgoed liggen drie groepslodges met elk hun eigen privacy.

Er valt genoeg te beleven op het landgoed en in de omgeving. Zo is er een klauterbos voor kinderen, een sportterrein en ligt het landgoed aan diverse wandel- en fietsroutes. Ook is er vlakbij, in Bakkeveen, een buitenzwembad te vinden. Nieuw Allardsoog bezit een eigen voetbalveld, je kunt er jeu de boules spelen en er is genoeg ruimte voor een potje volleybal.

Fietsverhuur in Bakkeveen

Natuurlijk bestaat er bij Nieuw Allardsoog ook de mogelijkheid om een mountainbike te huren! Nieuw Allardsoog biedt samen met ATB-clinics het arrangement ‘Sportief erop uit’ aan. Met dit arrangement van €49,50 per persoon fiets je een prachtige mountainbikeroute van ongeveer één uur. Na de fietstocht kun je gezellig gaan borrelen met bitterhapjes of kiezen voor een diner of BBQ. Het arrangement is inclusief twee drankjes en koffie met lekkers na.

Meer informatie

Wil je meer weten over het mountainbikearrangement? Of reserveren? Lees meer op onze site!