Speed pedelec huren? Kom naar Kramer Fietsverhuur in Appelscha!

Wilt u een grotere afstand overbruggen zonder extra inspanning te hoeven leveren? Of wilt u tijd besparen? Dan is een speed pedelec huren iets voor u. Een speed pedelec heeft alle voordelen van een elektrische fiets maar heeft als extra voordeel de snelheid die bereikt kan worden. Zo haalt een elektrische fiets 25 kilometer per uur en een speed pedelec maar liefst 45 kilometer per uur.

Een speed pedelec huren bij Kramer Fietsverhuur

U kunt Kramer Fietsverhuur vinden in het centrum van Appelscha. Hier kunt u uw speed pedelec huren en daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een helm of bidon te huren zodat u beschikt over de volledige uitrusting. Verder geeft Kramer Fietsverhuur u ook de mogelijkheid om uw speed pedelec te huren in Bakkeveen, Vledder, Wateren en het Buitencentrum Drents-Friese Wold. Ook is het mogelijk om uw fiets te bezorgen op een door u aangewezen locatie zodat u niet eerst hoeft te reizen om uw fiets op te halen. Mocht u een speed pedelec huren dan zorgen we ervoor dat de fiets perfect afgesteld wordt op uw lengte. Heeft u nog geen ervaring met een speed pedelec? Dat is geen enkele probleem want onze medewerkers voorzien u graag van informatie over het gebruik van de fiets. Zo kunt u een onbezorgde dag of week tegemoet kunt gaan.

Ontdek Appelscha, Drenthe en Friesland

Als u uw fietstocht begint in het toeristische centrum van Appelscha dan kunt u van hieruit genieten van diverse nabijgelegen natuurgebieden. Zo kunt u fietsen door het Dwingelderveld, het Fochteloërveen en het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Hier kunt u genieten van de mooie natuur en ervaart u hoe rust en ruimte u een ontspannen gevoel kunnen bezorgen. Heeft u liever iets meer drukte om u heen dan kunt u een kijkje nemen in de mooie toeristische dorpen Dwingeloo, Veenhuizen of Diever. Ook is het mogelijk om beide opties te combineren door gebruik te maken van de Kramer Fietsverhuur arrangementen. U kunt dan het fietsen door de prachtige natuur combineren met een andere activiteit zoals een High Tea in prachtig toeristisch dorp.

Meer weten over ons aanbod?

Wilt u een speed pedelec huren? Of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van informatie. Daarnaast kunt u in onze winkels ook verschillende fietsen uitproberen. Ons aanbod is groot dus er zit zeker een fiets tussen die aan al uw wensen voldoet.