Speed pedelec testen

Wilt u een grotere afstand overbruggen zonder extra inspanning te hoeven leveren? Of wilt u tijd besparen? Dan is een speed pedelec iets voor u. Een speed pedelec heeft alle voordelen van een elektrische fiets maar heeft als extra voordeel de snelheid die bereikt kan worden. Zo haalt een elektrische fiets 25 kilometer per uur en een speed pedelec maar liefst 45 kilometer per uur. 

Een speed pedelec testen bij Kramer Fietsverhuur

Benieuwd of een speed pedelec iets voor u is? Bij Kramer bent u van harte welkom om een testrit te doen op de speed pedelec. Om de volledige uitrusting compleet te maken, is het mogelijk om een helm te huren. Uiteraard wordt de speed pedelec voor de testrit afgesteld op uw lengte. 

Heeft u nog geen ervaring met een speed pedelec? Dat is geen enkele probleem, onze medewerkers voorzien u graag van informatie over het gebruik van de fiets. Zo kunt u een onbezorgde dag of week tegemoet kunt gaan.

Ontdek Appelscha, Drenthe en Friesland

Op uw testrit kunt u de prachtige omgeving van Appelscha ontdekken. Vanuit Appelscha fietst u gemakkelijk naar diverse nabijgelegen natuurgebieden. Zo kunt u fietsen door het Dwingelderveld, het Fochteloërveen en het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Hier kunt u genieten van de mooie natuur en ervaart u hoe rust en ruimte u een ontspannen gevoel kunnen bezorgen. Heeft u liever iets meer drukte om u heen dan kunt u een kijkje nemen in de mooie toeristische dorpen Dwingeloo, Veenhuizen of Diever.

Meer weten over ons aanbod?

Interesse om een keer de speed pedelec te testen? Of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Appelscha. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van informatie.