Corona - Update

 

Lieve klant,

Het virus slaat hard om ons heen en in vele delen van het land leven mensen met grote zorgen.
De verspreiding gaat in een razend tempo door.  Horeca en andere uitgaansgelegenheden zijn al gesloten. 

Mensen bevinden zich al steeds meer in isolatie, mensen houden zich steeds beter aan alle voorschriften, maar gelukkig hebben wij ook de vrijheid hoe om te gaan met het isoleren en de verspreiding te reduceren.

Echter begint de druk op ons, ons bedrijf en onze omgeving drastisch toe te nemen. Ook de natuurorganisaties om ons heen vragen steeds meer om thuis te blijven. De zorg instellingen, maar ook alle medewerkers in de zorg vragen steeds meer met klem om alsjeblieft thuis te blijven, want we zien nog veel mensen samen komen en dichtbij elkaar recreëren.

Wij waren tot nu toe nog een geopende 'attractie'.
In vrijheid kon je hier nog genieten van de huur van een enkele fiets of mountainbike en kon je je nog even uitleven in de bossen, maar helaas wordt de druk te hoog!
Al werkten we met steeds strengere hygiëne maatregelen en afgelopen weekend zeer streng op de 1.5 meter maatregel, al houden we al reeds een dikke week groepen richting onze onderneming af,  al accepteerden we alleen nog enkele reserveringen, de druk blijft toenemen en mensen blijven komen, waar we normaal zo ontzettend dankbaar voor zijn, waar echt super trots op horen te zijn en in het begin ook nog een leuke grap over konden maken, moeten we nu echt ons juiste gevoel en ons hart volgen!  

Ons fietshart, onze passie voor fietsen, wij zijn er altijd zo graag voor u, maar in het grootste belang de volksgezondheid, die van u zijn belangrijker dan een succesvolle onderneming, die in tijden van een crisis zou kunnen profiteren van een bezoek, een uitvlucht naar ons gebied, genieten op die fiets zolang het nog kon, wij wilden u dat zo graag blijven bieden, maar ons gezonde verstand spreekt tot ons..

Wij moeten met pijn in ons hart besluiten de toestroom naar ons gebied te limiteren en doen er daarom beter aan onze bedrijfsactiviteiten in de Fietsverhuur volledig te gaan sluiten!

Heel veel sterkte voor een ieder gewenst en wees er nu voor elkaar.
In goede gezondheid zien wij u dan graag terug in het mooie Appelscha en staan wij graag weer snel voor u klaar!

 

Een warme groet,

Familie Kramer & medewerkers