Corona - Update

 

19 december 2021


Beste fietsliefhebbers, 

We hadden gehoopt geen corona updates meer te hoeven schrijven. Maar helaas zitten we opnieuw in een harde lockdown. Dat betekent dat een fysiek bezoek aan onze winkel tot het einde van de lockdown niet mogelijk is. De werkplaats blijf geopend en bestelde fietsen, accessoires en overige goederen worden afgeleverd bij de afhaalbalie bij onze hoofdingang (buiten). Maak je liever gebruik van onze bezorgservice voor nieuwe fietsen? Dan doen we dat uiteraard graag. Onze medewerkers zijn aanwezig in de winkel en zijn tijdens openingstijden bereikbaar om je in eerste instantie telefonisch van dienst te kunnen zijn.


Click & Collect

We updaten ons sportieve aanbod continu, zowel op marktplaats als op BikeExchange. Het standaard assortiment vind je in de webshop van Bike Totaal. 

Het afhalen van DPD pakketten blijft mogelijk. We hebben hier een afhaalbalie voor ingericht bij onze hoofdingang (buiten). Druk bij afwezigheid gerust op de bel.


Werkplaats

De werkplaats valt onder de essentiële beroepen en mogelijkheden. De planning is goed gevuld en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn dankbaar dat wij hiermee door kunnen gaan. Heb je nog winterbeurt gepland? Doe dit dan gemakkelijk en snel via ons contactformulier. De werkplaats is geopend volgens onze reguliere openingstijden. 
 

Verhuur

Sporten is gezond! Geniet van de omgeving, de natuur en de frisse lucht. Een leuke break tijdens de lockdown is bijvoorbeeld een rondje over een van de mooiste mountainbike routes van Nederland! Je reserveert je fiets gemakkelijk en snel online via het formulier fietsverhuur. De verhuur is geopend van dinsdag tot en met zondag volgens onze reguliere openingstijden.
 

Algemeen

We vragen iedereen in het algemeen om rekening te houden met de bekende Corona regels. Voor de werkplaats en verhuur vragen we om zoveel mogelijk alleen te komen. Houd afstand of wacht buiten als de balie al bezet is.

We horen graag wat we voor je kunnen betekenen. Ook tijdens de lockdown staan wij voor je klaar, want fietsplezier begint hier!

Warme groet,

Familie Kramer en medewerkers

 

 


 

27 april 2021

Beste allemaal,

Vanaf 28 april is het weer mogelijk om te komen winkelen zonder afspraak. Het is vanaf dan niet meer nodig om telefonisch een afspraak te maken. Uiteraard houden wij rekening met de geldende maatregelen en zorgen we ervoor dat er voldoende ruimte is voor iedereen. Het kan daardoor voorkomen dat u bij drukte gevraagd wordt om even buiten te wachten. 

Fietsverhuur

Voor de fietsverhuur hebben we nog steeds buiten een balie ingericht. We vragen u om nog steeds in uw eentje de gereserveerde fietsen te komen ophalen. U kunt fietsen, mountainbikes, e-bikes, elektrische mountainbikes etc. reserveren via 0516-433699.

Levertijden

Zoals u wellicht in het nieuws heeft kunnen volgen, zijn de levertijden van materialen en fietsen nog langer geworden. Lees meer over dit onderwerp in onze blog over de langere levertijden.

 

Op naar een mooi voorjaar! 

 

Met vriendelijke groet,

Familie Kramer en medewerkers.

 


 

11 maart 2021

Beste fietsfanaten,

Door de versoepelingen die zijn aangekondigd, mogen we weer mensen ontvangen in de winkel. Wat hebben we daar naar uit gekeken! Helemaal omdat we de laatste weken hard hebben gewerkt aan een upgrade van de winkel. Eindelijk mogen we dit aan jullie laten zien.

Maak telefonisch een afspraak

Wilt u bij ons in de winkel langskomen? Maak dan telefonisch via 0516 431607 een afspraak. Geef direct aan waar u een afspraak voor wilt maken: 

 • Adviesgesprek voor een nieuwe fiets
 • Op zoek naar fietskleding, accessoires o.i.d.
 • Aflevering van een fiets
 • Fietsverhuur
 • Werkplaats / fietsreparatie

 

Zodoende zijn we voorbereid op uw bezoek. 

Adviesgesprek

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Dan plannen we een adviesgesprek in. Tijdens een adviesgesprek bespreken we onder het genot van een kop koffie uw fietswensen. Op basis hiervan gaan we op zoek naar de fiets die het beste bij uw wensen past. Hou er rekening mee dat dit gesprek wat extra tijd in beslag kan nemen.

Snuffelen in de winkel

Op zoek naar een aanvulling op de fietsgarderobe? Of wilt u onze collectie van fietsaccessoires zien? Ook dat kan weer! Geef bij het maken van de afspraak aan waar u naar op zoek bent. Op deze manier kunnen wij u zo gericht mogelijk helpen als u in de winkel bent. 

Zoals de maatregelen aangeven, moet er minstens vier uur zitten tussen het moment dat u de afspraak maakt en dat u langs wilt komen. Bel dus op tijd voor een afspraak en kom met maximaal 2 personen naar de winkel. Ook voor het afleveren van fietsen, de fietsverhuur en de werkplaats maakt u telefonisch een afspraak.  

Wij zorgen ervoor dat er genoeg ruimte is voor iedereen die langs wil komen.

We kijken ernaar uit om uw weer te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

Familie Kramer en medewerkers

 


 

5 februari 2021

Beste allemaal,

In lijn met de aangekondigde maatregelen, is het vanaf woensdag 10 februari mogelijk om je bestelde fietsen & goederen bij de winkel in Appelscha af te halen. We richten buiten een afhaalbalie in, zodat we aan alle richtlijnen voldoen. Maak telefonisch een afspraak voor een afhaalmoment.

Onze fietsverhuur blijft gedeeltelijk geopend. Van dinsdag t/m zaterdag is het mogelijk om tussen 9.00 - 13.00 uur een fiets af te halen. Op zondag is dit tussen 9.30 - 13.00 uur. Reserveer je huurfiets via 0516-433699.

En met de vrieskou in zicht, hebben we onze slijpmachines in de werkplaats geïnstalleerd. Heb je nog schaatsen die geslepen moeten worden? Kom langs bij de werkplaats en wij zorgen ervoor dat je schaatsen klaar zijn voor het ijs! 

Ondertussen wordt er flink gewerkt aan de verbouwing in de winkel. We kijken ernaar uit om jullie het resultaat te laten zien. Nog even volhouden met z'n allen!

Warme groet,

Familie Kramer en medewerkers

 


 

18 januari 2021

Beste fietsliefhebbers, 

De lockdown is inmiddels verlengd tot en met 9 februari. Dat betekent dat een fysiek bezoek aan onze winkel tot en met die datum niet mogelijk is. De werkplaats blijf geopend. Ook het afleveren van bestelde fietsen en andere onderdelen blijft door. Daarnaast hebben we besloten om de fietsverhuur weer gedeeltelijk open te stellen. 

Waarom gaat de fietsverhuur weer open?

Begin december is besloten om de fietsverhuur tijdelijk te sluiten. Dit is destijds besloten omdat het gewoonweg te druk werd bij de verhuur. Daarnaast hadden we soms te maken met minder mankracht. Nu we weer met het team op volle kracht draaien en de fietsen een onderhoudsbeurt hebben gehad, hebben we besloten om de fietsverhuur gedeeltelijk te openen. 

Daarbij is individueel sporten op dit moment het advies. Blijf in beweging, blijf gezond. Ook wij vinden dit enorm belangrijk. 

Gedeeltelijk open

Vanaf woensdag 20 januari is de fietsverhuur gedeeltelijk geopend. Om alles in goede banen te leiden en de drukte te spreiden, hebben we het volgende besloten:

 • Reserveer je fiets telefonisch via 0516-433699. We spreken dan een afhaalmoment af.
 • Van dinsdag t/m zaterdag is het mogelijk om tussen 9.00 - 13.00 uur een fiets af te halen. Op zondag is dit tussen 9.30 - 13.00 uur.
 • Voor het afhalen van de fiets hebben we buiten een speciale balie ingericht.
 • Betaal het liefst met de pin.
 • Kom alleen! Wij nemen enkel individuele reserveringen aan. 

 

Daarbij willen we iedereen op het hart drukken om daadwerkelijk alleen op pad te gaan. Om drukte te voorkomen, vragen we je om op het afgesproken tijdstip naar de afhaalbalie te komen. 

Alvast veel fietsplezier!

Sportieve groet,

Familie Kramer en medewerkers

 


 

 

14 december 2020

Beste allemaal,

Na onze eigen voorzorgsmaatregel om de verhuur te sluiten, volgt helaas door de landelijke lockdown nu ook het sluiten van onze winkel. Door de genomen maatregelen is de winkel gesloten van 15 december tot en met 19 januari. 

Wat kan er nog wel?

Ook al is de winkel en de verhuur gesloten, voor ons blijven er altijd werkzaamheden om te doen. Zo worden alle geplande reparaties gewoon uitgevoerd. Ook nieuwe fietsen worden gedurende deze periode voor u rijklaar gemaakt. 

Telefonische bereikbaarheid

We zijn in deze periode telefonisch te bereiken tijdens onze openingstijden via 0516-431607. Wijzigt er iets in de werkplaatsplanning, of heeft u een nieuwe fiets besteld? Dan nemen wij uiteraard telefonisch contact met u op om de details te bespreken. 

In tegenstelling tot eerder bericht is een spontaan bezoek niet meer mogelijk. Ook voor het halen en brengen van uw reparatie geldt dat dit telefonisch met u wordt ingepland, alvorens u onze werkplaats bezoekt.

Het nieuwe jaar in met een winterbeurt

Is uw fiets toe aan een winterbeurt? Plan dan via [email protected] of via 0516-431607 een afspraak in voor het nieuwe jaar. 

De webshop is altijd open 

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of bepaalde onderdelen? Onze online winkel www.biketotaalkramer.nl is gelukkig niet gesloten! Bestel alles wat u nodig heeft voor de fiets via onze webshop. 

Bereikbaarheid rondom de feestdagen

Ook wij zitten tijdens de feestdagen met onze eigen gezinnen rondom de kerstboom. Daarom zijn we niet bereikbaar van donderdag 24 tot en met zondag 27 december. Ook op 1 januari zijn we niet bereikbaar.

Op de overige dagen zijn we van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 - 17.30 uur telefonisch te bereiken via 0516-431607, voor vragen over leveringen van nieuwe fietsen of om een afspraak te maken voor de werkplaats. 

 

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en we zien elkaar hopelijk snel weer.

 

Warme groet,

Familie Kramer en medewerkers

 


 

 

December 2020

Beste fietsliefhebbers,

Het jaar 2020 ligt bijna achter ons en we zitten nog middenin de tweede coronagolf. Ook wij in de fietsenbranche hebben het lastig. Na een mooie en enorm drukke zomer waarin veel mensen op de fiets op pad zijn geweest, is de winter een moment voor ons om bij te komen. 

Helaas blijkt het dit jaar anders te zijn. Een onschuldige verkoudheid kan zomaar iets veel ernstigers zijn, zoals we allemaal weten. Ook wij hebben te maken met werknemers die uit voorzorg thuis moeten blijven, waardoor we regelmatig op halve kracht draaien. 

Het gevolg hiervan is dat we minder service kunnen verlenen dan u van ons gewend bent. En daar balen wij van. 

Voorraden & bestellingen

Naast dat onze bezetting in de winkel en werkplaats minder is dan anders, hebben we ook te maken met krapte in de voorraad. 

De coronacrisis is wereldwijd. Onze producten worden van over de hele wereld geleverd. Gaat er ergens in de keten iets niet goed, bijvoorbeeld de productie in Azië wordt stilgelegd, dan voelt de rest van de keten dit ook. Vandaar dat de levertijd op fietsen en onderdelen langer kan duren dan anders. Hier kunnen wij helaas niks aan doen. We vragen om uw begrip als het gaat om de langere levertijd. 

Strengere maatregelen

Om ervoor te zorgen dat wij goed ons werk kunnen doen en u zoveel mogelijk service kunnen bieden, hebben we het volgende besloten:

 • De fietsverhuur is tenminste gesloten van 2  t/m 16 december (2 weken). Heeft u in deze periode fietsen gereserveerd? Dan wordt er telefonisch contact opgenomen. 
 • Komt u naar de winkel, maak dan het liefst telefonisch een afspraak via 0516 431607. Zodoende kunnen wij gegarandeerd de tijd voor u nemen en is er genoeg ruimte in de winkel.
 • De deur zit niet op slot, dus het is mogelijk om spontaan naar de winkel te komen. Echter kan het zijn dat het op dat moment te druk is, waardoor u even moet wachten of op een later moment terug kan komen. Vandaar dat we u vragen om een afspraak te maken. 

 

U kent ons als familiebedrijf, als enthousiastelingen die er alles aan doen om u te helpen. Dat zijn we nog steeds, alleen merken we dat het op halve kracht draaien en de voorraadproblemen veel energie kosten. We vragen bovenal om uw begrip. Samen kunnen we het aan!

Een warme groet,

Familie Kramer & medewerker

 

 


 

November 2020

Beste allemaal,

Met de aankondiging van de aangescherpte maatregelen afgelopen week, is het tijd voor een corona update van onze kant. De aangescherpte maatregelen hebben met name gevolgen voor de fietsverhuur. 

Fietsverhuur:

 • Onze fietsverhuur blijft geopend. Fietsen kunt u nog steeds telefonisch reserveren via 0516 43 36 99
 • Vanwege de maximale groepsgrootte van twee personen, hanteren we een maximum van twee personen (volwassenen) per reservering. 
 • Voor huishoudens geldt: voor kinderen t/m 12 jaar hanteren we geen maximum aantal, vanaf 13 jaar max. 2 per reservering met max. 1 ouder. 
 • Wij verhuren op dit moment geen fietsen aan grote groepen. Het is ook niet de bedoeling dat groepen zich op het plein voor ons gebouw verzamelen. We vragen aan iedereen om zijn/haar verantwoordelijkheid hierin te nemen. 
 • Heeft u in de komende twee weken voor een groep fietsen bij ons gereserveerd? Dan nemen we telefonisch contact met u op. 
 • Het afhaalpunt voor de fietsverhuur is nog steeds buiten en is te herkennen aan de balie & tent. 

 

Winkelbezoek: 

De huidige maatregelen houden we voorlopig aan:

 • in de winkel is een maximaal aantal personen toegestaan;
 • desinfecteer bij binnenkomst uw handen;
 • houdt gepaste afstand; 
 • de winkel is te bereiken via de ingang aan de pleinzijde;
 • de werkplaats heeft een eigen ingang aan parkeerplaatszijde;
 • desinfecteer bij binnenkomst uw handen. 
   

Het is bij ons in de winkel niet verplicht om een mondkapje te dragen. Wel volgen wij het dringende advies van de overheid. Daarom dragen onze medewerkers een mondkapje tijdens het werk. 

De komende weken zijn we op koopavonden gesloten. Dat betekent dat we tot december op donderdag tot 17.30 uur geopend zijn. 

Ook wij hebben rekening te houden met verkouden collega’s die zich laten testen en even een paar dagen niet in de winkel te vinden zijn. Het kan daardoor voorkomen dat onze planning veranderd en de dingen anders lopen dan gepland. Hopelijk kunnen we op uw begrip rekenen in deze rare tijden. 

Het is nog even volhouden, maar samen kunnen we het aan! We zijn blij dat we u ondanks alles nog steeds in onze winkel mogen ontvangen en laten genieten van onze prachtige regio.

Een warme groet,

Familie Kramer & medewerkers

 


 

 

Oktober 2020

Beste allemaal,

Helaas zijn we nog niet af van het coronavirus. Daarom hebben we, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, het volgende besloten: 

Winkelbezoek:

 • De winkel blijft uiteraard gewoon open. We zorgen voor gepaste afstand en vragen u om dat ook te doen. 
 • We hebben meerdere ingangen. Alleen de ingang aan de pleinzijde is op dit moment open. We vragen u bij binnenkomst om de handen te desinfecteren. 
 • In de winkel is een maximaal aantal personen toegestaan. Het kan daarom voorkomen dat u buiten moet wachten totdat u de winkel in mag. 
 • Het is niet verplicht om bij ons in de winkel een mondkapje te dragen. 

 

Werkplaats:

 • Bij de werkplaats is er ruimte voor max. 2 personen en 1 fiets. Ook daar kan het zijn dat u buiten moet wachten totdat er plek is om u te ontvangen. 

 

Fietsverhuur:

 • Fietsen kunnen nog steeds telefonisch gereserveerd worden via 0516-43 36 99. Aan de telefoon wordt er een afhaalmoment ingepland. 
 • Buiten is een afhaalpunt ingericht voor de fietsverhuur. 
 • Voor de fietsverhuur hanteren we een maximum van vier personen per groep. 
 • Heeft u met een (grote) groep fietsen gereserveerd? Dan nemen wij telefonisch contact op om de reservering door te spreken. 

 

Arrangementen & clinics

 • Helaas kunnen de clinics en arrangementen op dit moment niet doorgaan. Het is uiteraard wel mogelijk om bij ons fietsen te huren en zelf de overige activiteiten en horeca te boeken. 

 

We hopen op uw begrip. Fietsen in onze mooie regio blijft nog steeds een aanrader, helemaal met de mooie herfstbossen! Houdt ook buiten afstand van elkaar en blijf gezond. 

Een warme groet,

Familie Kramer & medewerkers

 


 

Juli 2020

De zomervakantie is begonnen. Veel mensen zijn flink op pad in eigen land. Ook in Appelscha merken we dat; het lijkt drukker dan ooit. In de winkel en bij de fietsverhuur is het spitsuur. Daarom een paar mededelingen: 

 • Wilt u fietsen of mountainbikes huren? Dat kan! We vragen u dringend om de fietsen van tevoren telefonisch te reserveren. Het liefst een paar dagen voordat u de fietsen wilt gebruiken. Belt u op de dag zelf, dan kunnen wij niet garanderen dat er nog fietsen beschikbaar zijn. 
 • Zoals gezegd is het druk bij de fietsverhuur. Het kan voorkomen dat we daardoor telefonisch lastiger te bereiken zijn. Ook daarom raden wij u aan om op tijd de fietsen te reserveren. 
 • Komt u met een grote groep het Drents Friese Wold ontdekken? Leuk! Ook dan is het nodig om telefonisch te reserveren. We vertellen graag meer over de toffe routes die er te ontdekken vallen. 

 

Kortom: fiets huren? Reserveer tijdig via 0516-43 36 99

Bel ons

 

Met vriendelijke groet,

Familie Kramer

 


 

Juni 2020

Beste allemaal, 

De maatregelen om het coronavirus tegen te gaan worden steeds verder versoepeld. Daarom is het tijd voor een corona update.

Update over de winkel

De openingstijden van de winkel blijven ongewijzigd. In de winkel vragen we u nog steeds om afstand van elkaar te houden. 

Voorraad & levertijden

De gevolgen van de coronacrisis worden in onze branche op dit moment voelbaar. Het stilleggen van het publieke leven eerder dit jaar in onder andere China heeft geleid tot een productiestop. Het kan daarom zijn dat gewenste fietsen of onderdelen op dit moment lastig te bestellen zijn. Houdt daarom rekening met langere levertijden dan u van ons gewend bent. 

Gelukkig komt de productie rustig aan weer op gang en verwachten we in juli steeds meer fietsen leverbaar te hebben. Daarnaast staan er fietsen, e-bikes en mountainbikes in onze winkel die direct mee te nemen zijn. Weten of we een fiets op voorraad hebben? Neem telefonisch contact met ons op. 

Update over de fietsverhuur

De afgelopen weken hebben we de fietsverhuur weer opgestart en zijn we begonnen met telefonische reserveringen en een tijdsplanning. Buiten hebben we een afhaalbalie ingericht, zodat er genoeg ruimte gehouden kan worden. Deze werkwijze bevalt ons en jullie goed en is nog steeds nodig, aangezien er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Daarom houden we deze manier van fietsverhuur ook in juli aan. 

Fietsverhuur voor groepen

Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om met een grote groep fietsen te huren. Het is wel nodig om deze van tevoren telefonisch te reserveren. Voor ons pand ligt een enorm plein, waar met de groep op gepaste afstand verzameld kan worden. 

Clinics & arrangementen

Helaas kunnen de clinics op dit moment nog niet op een verantwoorde manier georganiseerd worden. Daarom is het nog niet mogelijk om een clinic te boeken. Diverse arrangementen met een horeca arrangement zijn wel weer te reserveren. Houdt daarbij rekening met de maatregelen die gelden voor de horeca. Heeft u interesse in een clinic of arrangement? Vul dan het formulier in op de desbetreffende pagina. Zodra we starten met de clinics, nemen we contact op. 

Tot slot willen we jullie bedanken voor het geduld. Het zijn voor ons enorm drukke tijden, zowel met de winkel, de verhuur als de werkplaats. We doen hard ons best om iedereen te helpen en zoveel mogelijk fietsplezier te geven. 

Blijf gezond en houd afstand, ook tijdens het fietsen. 

Een warme groet,

Familie Kramer & medewerkers

 


 

30 april 2020

Beste allemaal,

Inmiddels is het ruim een maand geleden dat we hebben besloten om de fietsverhuur te sluiten. De maatregelen ingesteld door de overheid lijken inmiddels hun vruchten af te werpen; we houden keurig afstand, wassen regelmatig onze handen en blijven veel thuis. Daarom hebben we besloten om de fietsverhuur gedeeltelijk open te stellen, met aangepaste maatregelen. 

Fiets reserveren 

Het huren van een fiets zal iets anders in z’n werk gaan dan u van ons gewend bent. We pakken de ouderwetse agenda er weer bij. Het reserveren van een fiets doet u telefonisch via 0516-433699. Online reserveren is op dit moment dus niet mogelijk. Zonder telefonische reservering is het niet mogelijk om een fiets te huren. Reserveringen voor groepen groter dan drie volwassenen of 1 gezin kunnen we helaas niet aannemen. 

Wij reserveren per klant een bepaalde tijd in de agenda. Er is dus beperkt plek in de agenda om een fiets te huren. Daarom is het mogelijk dat we een ‘nee’ moeten verkopen; vol is namelijk vol. Toch verhinderd op het afgesproken moment? Laat het ons dan z.s.m. weten, dan kunnen we iemand anders blij maken. 

Reserveer je fiets via:

Telefonisch > 0516 43 36 99

Openingstijden fietsverhuur

 • Ma: 13.00 - 17.30 uur 
 • Di t/m za: 9.00 - 17.30 uur 
 • Zo: 10.00 - 14.00 uur 

 

Betalen van de reservering

De reservering wordt via mail of bericht bevestigd. Betalen is mogelijk via een betaalverzoek of met pin bij het ophalen van de fietsen. Het betaalverzoek wordt tegelijk met de bevestiging verzonden en kan dus vooraf voldaan worden. 

Ophalen van de fietsen

Heeft u fietsen gereserveerd, dan kunt u deze ophalen bij onze winkel aan de Boerestreek in Appelscha. Aan de voorzijde van de winkel hebben we een speciale afhaalbalie voor huurfietsen. Het is dus niet nodig om de winkel in te komen om de fietsen af te halen. Bij de afhaalbalie kunt u de voor u gereserveerde fietsen meenemen en daar weer inleveren. 

Huurvoorwaarden

Voor het verhuren van de fietsen maken wij gebruik van de BOVAG huurvoorwaarden, deze zijn hier na te lezen. Maakt u een reservering, dan gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

Toerist in Appelscha? Wij bezorgen de fiets(en) 

Op bezoek in de regio Appelscha? Dan is het mogelijk om de fietsen te laten bezorgen. Wij bezorgen van dinsdag tot en met vrijdag op uw aangegeven locatie*. In een straal van 20 kilometer kunnen wij de gereserveerde fietsen afleveren en weer ophalen. Niet aanwezig op het moment van ophalen? Geen probleem, door het gebruik van cijfersloten kunnen we de fietsen ophalen, zelfs als u niet aanwezig bent. Het betalen van de fietsen gebeurt via een betaallink. 

*De transportkosten worden per verzoek berekend. 

Deurbeleid winkel 

Naast de fietsverhuur zijn ook de winkel en werkplaats geopend, uiteraard met maatregelen. Zo zorgen we ervoor dat er niet teveel mensen in de winkel zijn, om gepaste afstand te kunnen bewaren. Het kan dus zijn dat u even buiten moet wachten voordat u de winkel in kan. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de fietsen goed worden gereinigd, zodat u altijd schone fietsen meekrijgt. 

Openingstijden winkel & werkplaats

 • Ma: 13.00 - 17.30 uur 
 • Di, wo, vr en za: 9.00 - 17.30 uur 
 • Do: 9.00 - 20.00 uur 
 • Zo: Gesloten

 

We kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen bij de fietsverhuur!
Houdt afstand (ook in de natuur) en blijf gezond.
Hopelijk tot snel. 

Een warme groet,

Familie Kramer & medewerkers

 

 


 

Maart 2020

Lieve klant,

Het virus slaat hard om ons heen en in vele delen van het land leven mensen met grote zorgen.
De verspreiding gaat in een razend tempo door.  Horeca en andere uitgaansgelegenheden zijn al gesloten. 

Mensen bevinden zich al steeds meer in isolatie, mensen houden zich steeds beter aan alle voorschriften, maar gelukkig hebben wij ook de vrijheid hoe om te gaan met het isoleren en de verspreiding te reduceren.

Echter begint de druk op ons, ons bedrijf en onze omgeving drastisch toe te nemen. Ook de natuurorganisaties om ons heen vragen steeds meer om thuis te blijven. De zorg instellingen, maar ook alle medewerkers in de zorg vragen steeds meer met klem om alsjeblieft thuis te blijven, want we zien nog veel mensen samen komen en dichtbij elkaar recreëren.

Wij waren tot nu toe nog een geopende 'attractie'.
In vrijheid kon je hier nog genieten van de huur van een enkele fiets of mountainbike en kon je je nog even uitleven in de bossen, maar helaas wordt de druk te hoog!
Al werkten we met steeds strengere hygiëne maatregelen en afgelopen weekend zeer streng op de 1.5 meter maatregel, al houden we al reeds een dikke week groepen richting onze onderneming af,  al accepteerden we alleen nog enkele reserveringen, de druk blijft toenemen en mensen blijven komen, waar we normaal zo ontzettend dankbaar voor zijn, waar echt super trots op horen te zijn en in het begin ook nog een leuke grap over konden maken, moeten we nu echt ons juiste gevoel en ons hart volgen!  

Ons fietshart, onze passie voor fietsen, wij zijn er altijd zo graag voor u, maar in het grootste belang de volksgezondheid, die van u zijn belangrijker dan een succesvolle onderneming, die in tijden van een crisis zou kunnen profiteren van een bezoek, een uitvlucht naar ons gebied, genieten op die fiets zolang het nog kon, wij wilden u dat zo graag blijven bieden, maar ons gezonde verstand spreekt tot ons..

Wij moeten met pijn in ons hart besluiten de toestroom naar ons gebied te limiteren en doen er daarom beter aan onze bedrijfsactiviteiten in de Fietsverhuur volledig te gaan sluiten!

Heel veel sterkte voor een ieder gewenst en wees er nu voor elkaar.
In goede gezondheid zien wij u dan graag terug in het mooie Appelscha en staan wij graag weer snel voor u klaar!

 

Een warme groet,

Familie Kramer & medewerkers