Fietsen met je hond

Fietsen met je hond

Gezellig samen fietsen met je hond? Samen met Easterwood maken wij dit mogelijk!

Ben jij een hondenliefhebber? Naast wandelen is fietsen met je hond ook een leuke en ontspannende bezigheid. Trek er samen met je trouwe viervoeter op uit en verken de mooie omgeving van Ooststellingwerf! Bij Kramer Fietsverhuur hebben wij een speciale samenwerking met hondvriendelijke vakantiewoningen bij Easterwood. Wij bezorgen je fiets met hondenkarretje bij jouw vakantiehuisje!

Easterwood: hondvriendelijke vakantiewoningen

Bij Easterwood zijn jij en je hond(en) welkom! De tien vakantiewoningen van Easterwood liggen verspreid op verschillende locaties langs de noordzijde van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De accommodaties hebben een stevig omheinde tuin. Op het terrein in Makkinga vind je een omheinde hondenzwemvijver, speelveld en een behendigheidsbaan.

Hondenfietskarretje huren

Wil je samen met jouw hond de omgeving verkennen? Dit kan! Bij Kramer Fietsverhuur kan je, naast fietsen, ook speciale hondenfietskarretjes huren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bakfiets te huren. Zo kan jouw hond mee op pad! Maak een afspraak met Kramer Fietsverhuur. Dan zorgen wij dat jouw fiets en fietskarretje op tijd klaarstaan bij de Easterwood vakantiewoning waar jullie verblijven.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hondenfietskarretjes? Neem dan contact op met Kramer Fietsverhuur.