Bike 'n Burgers

Bike 'n Burgers

Ben je op zoek naar een gezinsuitje vol met avontuur op de mooiste mtb route van Nederland en hou je van lekker eten? Kom dan zeker happen en trappen bij het Drents Friese Wold en maak gebruik van ons prachtige arrangement.

Fietsservice Appelscha

Bij onze fietsverhuur krijg je een perfect passende fiets en uitleg. Een gratis routekaart is bij dit arrangement inbegrepen. Je hebt de keuze uit drie fantastische mtb routes, maar de blauwe route is zeker een aanrader om als beginner mee te starten. Ook voor je kinderen vanaf ca. 6/8 jaar is deze route prima te fietsen. De route is ongeveer 18 kilometer lang en bevat mooie hoogteverschillen. Met al het moois onderweg en de pauzeplekjes op de kale duinen of op de prachtige heide is dit een geweldige dagbesteding met je gezin.

Doe het rustig aan, want bij dit arrangement heb je de mountainbike de hele dag tot je beschikking voor de prijs van 1 shift. Geniet ervan! Want wie dacht dat Friesland alleen maar plat was?

Wij zien je graag voor 17.30 uur weer terug bij de fietsverhuur. Tevens maak je voor dit arrangement gebruik van onze pechservice. Bij pech onderweg bel je snel en wij komen jou helpen (er is een noodnummersticker op de fiets geplakt).

Rode MTB Route Appelscha

Heb je meer ervaring en wil je direct spektakel op de rode mtb route? Dat kan natuurlijk ook! Deze bevindt zich aan de Bosberg Appelscha zijde en is ongeveer 5 km lang. Het is een zeer uitdagende route en zeker ook gaaf om meerdere keren te trotseren.

Bij Family Appelscha

Heb je tussendoor honger gekregen? Geen enkel probleem! Je kunt zo aanschuiven bij onze buren van eethuis Family Appelscha (controleer wel even vooraf of er een tafel beschikbaar is). Proef de specialiteit van het huis, de huisgemaakte Family burger! Vergeet ook niet de huisgemaakte friet, die is heerlijk en heb je nog nooit zo geproefd. Voor de echte genieter is ook een ijsje inbegrepen.

 • Huisgemaakte Family burgers
 • Huisgemaakte friet
 • Ijsje na
 • Consumptie op nacalculatie


Ook in het laagseizoen kun je bij Family Appelscha genieten van een prachtig overdekt en verwarmd terras. Dit arrangement kun je het hele jaar door boeken (controleer wel vooraf de openingstijden).

Wat is inbegrepen?

 • Heerlijke burgers
 • Gevulde bidon
 • MTB huur (1 dag)
 • Route kaart
 • Pech service


Wat kost dit arrangement?

€ 50.00 p/p

Eventuele extra's voor op de mountainbike zijn bij te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden

 • Bij gebruik van eigen mountainbike ontvangt u een korting van € 10,- p/p
 • Kleinere groepen of een privé clinic op maat mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.


Deel dit arrangement

 

Naast dit arrangement bieden we nog meer clinics en arrangementen aan. Nieuwsgierig?