Fatbike huren? Bij Kramer Fietsverhuur bent u aan het juiste adres!

Zoekt u een fiets die geschikt is voor alle situaties en die u in elk seizoen kunt gebruiken? Dan is een fatbike iets voor u! Met deze fiets kunt u sneeuw, modder, strand, en bosgrond met wortels en obstakels met gemak aan. Dit komt omdat een fatbike beschikt over banden met een groot volume en een profiel met extra veel grip. Dus houdt u van een off-road fietstocht? Dan kunt u nu bij Kramer Fietsverhuur een fatbike huren.

Een fatbike huren bij Kramer fietsverhuur in Appelscha

Fietsverhuur Appelscha is gelegen in het centrum van Appelscha. U kunt een fatbike huren in onze winkel of vooraf online reserveren. Het voordeel van online reserveren is dat u zeker weet dat er een fatbike beschikbaar is op de dag dat u graag wilt biken. Mocht u nog geen ervaring hebben met een fatbike dan is dit geen probleem. Onze medewerkers adviseren u graag over het gebruik zodat u zorgeloos op weg kunt gaan.

Heeft u zelf een fietsroute uitgezet? Dan is het bij Kramer Fietsverhuur ook mogelijk om uw gehuurde fatbike te bezorgen op een door u aangewezen locatie. Dit bespaart u tijd waardoor u een langere fietstocht kunt maken of meer activiteiten kunt ondernemen. Mocht uw startplaats niet in de buurt van Appelscha maar in de buurt van Bakkeveen, Vledder, Wateren of het Buitencentrum Drents-Friese Wold zijn dan kunt u ook hier een fatbike huren.

Ontdek Drenthe en Friesland met uw Fatbike

Drenthe en Friesland staan bekend om hun prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld en het Fochteloërveen. Hier kunt u genieten van rust en ruimte. WIlt u liever wat meer actie? Dan bent u in Appelscha op de juiste plek. Naast Appelscha liggen namelijk de top 3 ATB routes van Nederland. Mocht u de full experience van een fatbike willen dan kunt u ook de MTB route in Sleen fietsen. Dit is een uitdagend parcour van 18 of 32 kilometer waar uw vaardigheden goed worden getest. Durft u het parcour aan?

Fatbike huren?

Bent u enthousiast geworden over de fatbike? Kom dan langs in één van onze winkels en test deze mooie fiets uit. U heeft hier ook de gelegenheid om andere fietsen uit te proberen en onze medewerkers om advies te vragen. Wij hebben een groot aanbod kwaliteitsfietsen dus er zit zeker een fiets tussen die bij u past. Heeft u vragen over ons aanbod of heeft u een speciaal verzoek? Neem dan gerust contact met ons op zodat u binnenkort kunt genieten van het prachtige Groningse en Drentse landschap op een fiets die voldoet aan al uw wensen.