Boerestreek 12

8426 BP Appelscha

0516 43 36 99 Contact opnemen

Vanaf heden:

Maandag t/m Za. 9:00 - 18:00 uur
Zondag                  9:30 - 18:00 uur

  • slide 1
false
10
10
none
8
1

Een fiets of een mountainbike huren?

Wil jij graag een fiets, elektrische fiets, mountainbike of tandem huren? Dat kan bij Kramer Fietsverhuur! Geniet van het prachtige Appelscha en haar omgeving!

Fiets huren op locatie

Wij verhuren fietsen vanuit onze winkel, Kramer Fietsverhuur, in Appelscha. Kramer Fietsverhuur is gelegen aan de Boerestreek in het centrum van Appelscha. Van hieruit kun je de mooiste fietsroutes nemen naar prachtige natuurgebieden in de buurt. Denk hierbij aan Nationaal Park Drents-Friese Wold of het Fochteloërveen. Bij Kramer Fietsverhuur verzorgen wij ook diverse arrangementen. Wil je meer weten over de arrangementen die wij aanbieden? Bekijk dan onze arrangementenpagina.

 

Wil je liever een mountainbike huren op locatie? Natuurlijk is dit ook mogelijk! Op afspraak, na reservering bezorgen wij in heel Noord-Nederland! Op onderstaande locaties kunnen wij jouw mtb brengen. Het is wel verstandig om van tevoren dan even te reserveren! Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie over de bedrijven met wie wij samenwerken.

 

Speciaal verzoek?

Heb je een speciaal verzoek? Wij bezorgen ook in de regio! Wil je bijvoorbeeld een fietstocht door het bos maken met één van onze mountainbikes? Wij kunnen zorgen dat je gehuurde mountainbike op het juiste moment klaar staat! Wil je een mountainbike huren? Neem contact met ons op!